Konferencja „Szanse i zagrożenia dla polskiego budownictwa – czy grozi nam zapaść w branży budowlanej i widmo upadłości firm?” zgromadziła nie tylko przedstawicieli świata mediów, ale także zaangażowane osoby pracujące w sektorze budownictwa.Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy osobiście towarzyszyli nam w Centrum Prasowe PAP oraz prawie 100 osobom, które w tym czasie zasiadły przed monitorami śledząc transmisję online. To tylko pokazuje, że konferencje prasowe wcale nie są passe 😉

➡️Otrzymaliśmy wiele próśb o udostępnienie nagrania z konferencji, co nas ogromnie cieszy, dlatego z przyjemnością to czynimy.
🎥 Link do nagrania z konferencji znajdą Państwo poniżej. Miłego oglądania przy pachnącej kawie☕, a my prosimy o uwagi i komentarze, wszystkie są budujące 😉

🔸Przy okazji szczególne podziękowania za udział i inspirującą dyskusję kierujemy do naszych ekspertów:

➡️Dariusz Blocher – przewodniczący Kongresu Budownictwa Polskiego, prezes zarządu Grupa Unibep,

➡️Marek Budzisz – ekspert ds. rynków wschodnich, Strategy&Future,

➡️Tomasz Darowski – adwokat, partner Kancelarii Domanski Zakrzewski Palinka (DZP),

➡️dr Damian Kaźmierczak – członek zarządu #PZPB, główny ekonomista PZPB,

➡️Marek Kowalski – przewodniczący Federacja Przedsiębiorców Polskich,

➡️Marek Rytlewski – przewodniczący rady ZOPI,

➡️Marita Szustak – prezes Izba Gospodarcza Transportu Lądowego,

➡️Józef Zubelewicz – przewodniczący Rady Koordynacyjnej Organizacji Budowlanych, członek rady #PZPB.

oraz cudownego moderatora – redaktor Marcin Dobrowolski 🔥.